Δίαιτες

 

Θερμίδες

Διαφημήσεις

Δίαιτα 7 ημερών

Γενικά

Η δίαιτα των 7 ημερών επιτρέπει πολύ συγκεκριμένες τροφές σε συγκεκριμένες ημέρες. Η δίαιτα ισχυρίζεται οτι βοηθάει το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες και κατ'άυτό τον τρόπο βοηθάει σε απώλεια βάρους. Μια μέρα μπορείτε να τρωτε ορισμένα φρούτα, ενώ κάποια άλλη όλα τα είδη των λαχανικών. Με αυτή τη δίαιτα, που μπορείτε δυνητικά να χάσετε μέχρι και 6 κιλά.


Πρακτικά

Την πρώτη ημέρα της δίαιτας (Δευτέρα), μπορείτε να τρώτε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά της επιθυμία σας, με εξαίρεση τις μπανάνες. Η επόμενη μέρα επιτρέπει μόνο λαχανικά, αλλά μπορείτε να φάτε όσο θέλετε. Την τετάρτη μπορείτε να τρώτε φρούτα και λαχανικά. Την Πέμπτη μπορείτε να φάτε πέντε μπανάνες και πέντε ποτήρια γάλα. Παρασκευή με Κυριακή μπορείτε να φάτε ελάχιστο κρέας με απεριόριστα λαχανικά. Είναι φανερό ότι η συγκεκριμένη δίαιτα είναι αρκετά ακραία από πλευράς των τροφίμων και τι επιτρέπεται.

Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε την δίαιτα των 7 ημερών Η Δίαιτα 7 ημερών δεν είναι καθόλου ισορροπημένη και μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία και κόπωση. Κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα τρώτε κυρίως φρούτα και λαχανικά κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Συνολικά, αυτή τη δίαιτα ταιριάζει απόλυτα στην κατηγορία που ονομάζουμε fad δίαιτες και δεν συνιστάται.